As I was on vocation that why it has been such a long time that i did not insert any new post on my blog. now I am back for shortly and feel like to show you the nice and easy recipes with the fresch eggnudeln and vergetable version. This nudelnsuppe is actualy famous in Thailand which the most of peaple they eat this nudeln bowl with the red rost pork or even crispy duck etc..
and the other day I have to to grill this oyster mushroom for the other dish so I got the idea to topp this grill oyster mushroom on my nudelnbowl soup for my husband which he really like it .....and it quite tasty..
Idividually you are able to add any chili, venigar or even more Fischsoße any kind of tast you like once
the Nudeln has been served
Bami Nahm Je
Zutaten (for about 2 Portion)
·
750
ml Gemüsefond
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100
g Bioausternpilze
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1
Zweig Koriander, 1 Stängeln Frühlingszwiebel,
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1
EL geröstete Knoblauch in Öl
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50
g frische Eiernudeln (im Asialaden erhältlich)
·
1
EL helle Sojasoße (Kikkoman bevorzugt!)
Zubereitung
Die
frisch Eiernudeln zuerst mit der handgelenkt auseinander hoch ziehen sodass die
Nudeln, die als Knoten von ein andre trennen damit sie beim Kochen schöne
luftig und zur Seite parat stellen.
Die
Gemüsefond in eine Topf geben und auf mittlere Flamme stellen und weitere Topf
mit reichlich Wasser füllen und mit große Flamme erhitzen darin kurz die Nudeln
blanchieren.